Kız Çocuk Çorapları İçin Çorap Toptancısı!

Çoraplarınızı tek tek ya da toptan almanızı mümkün kılan adres; coraptoptancisi.com Kız Çocuk Çorapları İçin Çorap Toptancısı! Birbirinden farklı desen ya da düz modelleri bir arada bulacağınız ve uygun fiyatlara ulaşabileceğiniz bu adrese misafir oldunuz mu? Hadi, hemen tıkla; uygun fiyatlı ve güzel ürünleri incele ve sana uygun olanları kaçırma.

Bolero 3’lü Lüks Desenli Kız Çocuk Çorap Puantiye

coraptoptancisi.com puantiyeli modelleri ile kız çocuklarının ayaklarını şenlendirecek. Ürün hem hoş görünümlü ve zarif iken hem de puantiyeler ile hareket kazandırılmıştır.

Bolero 3’lü Lüks Desenli Kız Çocuk Çorap Puantiye, ürün 3’lü olarak sunulmaktadır. Karışık renkler ile sunulan modelde, zemin rengi ve puantiye renkleri farklı renklerde olarak sunulmuştur. Ürün kumaşı %80 pamuk yapıda olup kalan kısımlar ise polyamid ve elastan karışımda imal olmuştur. Pamuk yapısı sayesinde terletme yapmayan bu ürün, çocuklarınız için sağlık sunacaktır.

Bolero Kız Çocuk 6’lı Bambu Çorap

coraptoptancisi.com bambu çorapları ile siz ve evlatlarınız için kalite sunuyor. Kalite yanı sıra, desenleri ile şıklığı da elden bırakmayan bu ürünleri mutlaka görmelisiniz.

Bolero Kız Çocuk 6’lı Bambu Çorap, 6 adet paket ile gelmektedir. Ürün dokusu %75 bambu malzemeden imal edilmiştir. Bu sayede yumuşacık bir dokunuş sunarken, geriye kalan yüzdelik kısımda bulunan polyamid ve elastan doku sayesinde de esneklik kazandırılmıştır. Bambu hem sağlıklı hem de yumuşak doku kazandırması ile kız çocuklarının ayakları yere yumuşacık basacak. Ürün; karışık renk ve desenler ile gelmektedir.

Bolero Desenli Kız Çocuk Külotlu Çorap

coraptoptancisi.com şık külotlu çorapları ile size kalite sunar.

Bolero Desenli Kız Çocuk Külotlu Çorap, 5 ayrı renk kombini ile size zevkinize göre seçme hakkı sunuyor. Aynı zamanda ürün için, 2 yaştan 9 yaşa dek beden seçme şansı var. Ürün yapısı; düz renk değil düz bir zemin üzerine yıldız desenli baskılar içeren bir modeldir. Çorabın kumaş dokusu; %94 poliamid ve %6 ise elastan yapıdadır.

Bolero Organik Bebek Havlu Külotlu Çorap

coraptoptancisi.com birçok yaş grubu ve farklı cinsiyette bulunan bireyler için sunduğu kaliteli çoraplar ile karşınızda.

Bolero Organik Bebek Havlu Külotlu Çorap, havlu model olarak tasarlanmış bir ürün olup; kalın olması sebebi ile daha çok kış mevsimleri için kullanıma uygun bir modeldir. Suni gübre ile kimyasal maddelerden uzak olarak üretilmiş olan pamuk bitkilerden imal olunmuş bir üründür. %90 pamuk yapıdadır. Kalan yüzdelerde ise polyamid ve elastan malzemeler kullanılmış olup, elastik olarak bir dokunuş sağlar. Ürünün sahip olduğu pamuk yapısı, ayakların terlemesini engelleyerek hava alımına yardımcı olacaktır. Ürün, alerjen bünyeler için uygun bir yapıya sahiptir.

Dore Micro 50 Çocuk ve Bebek Külotlu Çorap

coraptoptancisi.com sunduğu kullanışlı ve kaliteli ürünler ile karşınızda. Çocuklarınızın ayaklarını şıklık ile saracak modeller sunar.

Dore Micro 50 Çocuk ve Bebek Külotlu Çorap; 4 ayrı renk kombini ile karşınıza geliyor. Ürün, 0-6 aydan itibaren 3-4 yaşa kadar beden seçimine sahiptir. Çorap dokusu; %94 poliamid yapıda olup kalan kısmı ise elastik malzemeden üretilmiştir. Bu sayede çocukların ayaklarını tam şekilde sarar.

coraptoptancisi.com ile kız çocukları rengarenk ayaklara sahip olacak. Ayaklara hem esnekliği ile rahatlık verirken hem de renkleri ile şıklık sunacak. Bu adreste ayaklar için her bedende her desende ürünler var. Görmek için hemen tıkla.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir