Kobiler Devlet Hibesinden Nasıl Yararlanabilecek?

Yeni girişimcilerin devletin açtığı teşvik hibesinden yararlanması için neler yapması gerekiyor? Son zamanlarda kobiler için açılan yeni fonların, işbirliği içinde devam edebilmesi için açıklamalarda bulunan uzmanlar, kobilerin hibelerden yararlanması için destek programları hazırlamaya başladı. Türkiye’nin lider kobi destek hattı için siz de kos-get üzerinden araştırmalar yapabilirsiniz.

Avrupa Birliği Fonu Girişimcilere Öncelik Veriyor

Devlet girişimci teşvik programında beş yüz bin hibe üzerine yeni fikirleri desteklemeye başladı. Yeni girişimci adaylarının, fizibilite ve analiz üzerine çalıştıktan sonra, Avrupa birliği fonlarına katılması hibeden yararlanmaları için bir başlangıç olabilir. Genç girişimciler ve yeni yaratıcı fikirler sunacak olan kobilerle ise öncelik tanınıyor.

Kobiler sermayesi olmadan hareket edemeyeceği için devlet yeni programlar hazırlayarak, girişimcilerin faydalanabileceği kobi fonları hazırlamaya başladı. Bu konuda destek alabilmek için lider kobiciler üzerinden doğru bir yol izleyerek, devletin verdiği katkı hibesinden yararlanabilirsiniz. 2020 yılına genç ve yaratıcı fikirli kobiler olarak devlet teşvikinden yararlanabilir, kısa zamanda işlerinizin büyüyeceği alanları keşfedebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir